preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored zvona

 

 

Foto-album škole

HIPPO

U petak 21. veljače 2020. u našoj se školi održalo natjecanje u znanju engleskog jezika – međunarodna jezična olimpijada HIPPO. HIPPO „engleski bez granica“ je međunarodna organizacija koja promovira engleski jezik te potiče učenike diljem svijeta da se natječu u znanju engleskog jezika te poboljšava suradnju između učitelja. Učenici su provjerili svoje znanje engleskog jezika: slušanje, čitanje s razumijevanjem i upotrebu jezika raspodijeljeni u četiri kategorije, ovisno o uzrastu:

  • 3. razred i mlađi – Little HIPPO
  • 4. i 5. razred – HIPPO 1
  • 6. razred – HIPPO 2
  • 7. i 8. razred – HIPPO 3

U polufinale, na državnoj razini, koje će se održati u svibnju putem ZOOM-a, plasirali su se učenici:

 

IME I PREZIME

RAZRED

HIPPO 1

Jakov Perše

5.b

HIPPO 1

Damjan Presečki

5.b

HIPPO 1

Sara Šulc

5.a

HIPPO 1

Alan Srkoč

5.a

HIPPO 1

Mara Jakić

5.d

HIPPO 2

Leon Bakša

6.b

HIPPO 2

Jan Krnjeta

6.c

HIPPO 2

Leon Premužić

6.b

HIPPO 3

Magdalena Obajdin

7.a

HIPPO 3

Roza Šimić

7.b

Želimo im puno uspjeha!

aktiv engleskog jezika

Dabar

Međunarodno natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja Dabar u našoj školi održavalo se od 11. do 15. studenog 2019. Na natjecanju su sudjelovali učenici od drugog do osmog razreda koji su rješavali logičke i problemske zadatke, analizirali i rješavali probleme. Sudjelovalo je 155 natjecatelja iz naše škole, od kojih je 20 ostvarilo odličan rezultat i završilo među 10% najbolje plasiranih učenika u svojoj kategoriji. Iz cijele Hrvatske sudjelovalo je 24 769 natjecatelja. Zanimljivo je usporediti ovogodišnju brojku sudionika s brojkom sudionika na prvom natjecanju Dabar koje se odražalo u studenom 2016. s 5624 sudionika.

aktiv matematike

 

SPELLING BEE 2020.

 

U utorak, 11.2.2020., održano je još jedno natjecanje u sricanju, Spelling Bee. U konkurenciji od 17 učenika od 5. do 8. razreda najuspješniji su bili učenici Leon Labor i Ivan Perko. Leonu je ovo već 4. uzastopna pobjeda na školskom natjecanju.

Pobjednici školskog natjecanja predstavljat će našu školu na međunarodnom  festivalu English All Around u ožujku. Podsjećamo da je naš Leon na tom natjecanju već osvajao nagrade – jednom je bio prvi,  a prošle godine treći.

Našim predstavnicima želimo puno uspjeha u daljnjem natjecanju!

Školsko natjecanje su organizirale i učenike mentorirale profesorice Gordana Čemažar, Ines Gašpert Junek i Nikolina Reder.

Aktiv engleskog jezika

Kreativno i uspješno na LIDRANU

Općinska smotra Lidrano održana je 12. veljače 2020. u Osnovnoj školi Gustava Krkleca.

U kategoriji literarnih radova našu školu predstavljali su učenici 5. razreda Amel Čirkin, Fran Radić, Sara Šulc i Zara Troskot.

U kategoriji kazivanja poezije našu školu predstavljali su Leon Bengez, Marin Kolić i Damjan Presečki.

U kategoriji dramsko-scenskih nastupa učenici 8. razreda Ante Ilin i Karlo Krfogec nastupili su s dramsko-scenskom igrom pod nazivom „Kad bi sve životinje svijeta“.

Učenici Leon Bengez, Kristina Vukovojac, Klara Zečević, Magdalena Obajdin, Matea Erceg, Anja Komarica, Borja Rafaeli, Jakov Perše, Mara Jakić i Juraj Kanižaj nastupili su s dramsko-scenskom igrom pod nazivom „Kako je Zafir postao Bog vjetra“ koja je predložena za županijsku smotru Lidrano.

Na županijskom smotri Lidrano predstavljat će nas i učenici 5. razreda Dominik Filipić, Leon Giba, Toma Mihaljević i Fran Radić s radio emisijom „Nogometomanija“.

Svim učenicima i njihovim mentorima Vesni Dresto, Božici Ditrih i Dijani Držaić čestitamo na odličnim rezultatima.
preskoči na navigaciju